Kronprinsens Uthyrning

Priser


Månadsparkering för bil kostar 750:- per månad och 450:- för motorcykel. Man måste hyra minst 3 månader och därefter är det 3 månaders uppsägningstid. Vid ändring av befintligt avtal (ex. byte av p-plats eller namnändring) tar vi ut en administrativ avgift på 300:-.

Korttidsparkering är en rörlig plats på vår allmänna kundparkering. Platsen kostar 850:- per månad och minsta antal månader att hyra är en. Vid ändring av befintligt avtal (ex. byte av p-plats eller namnändring) tar vi ut en administrativ avgift på 300:-.

Parkeringsplats i vårt säkerhetsgarage kostar 1000:- per månad och då ingår el för att ladda bilbatterier. Man måste hyra minst 3 månader och därefter är det 3 månaders uppsägningstid. Vid ändring av befintligt avtal (ex. byte av p-plats eller namnändring) tar vi ut en administrativ avgift på 300:-.

Vi har även dygnsparkering för 100:- per dygn och timparkering för 15:- per timme.

Det finns nu möjlighet att hyra en fjärrkontroll för att öppna garagedörrarna för endast 25:- extra per månad. Maila till oss ifall du är intresserad av detta.

Vi ser gärna att du använder autogiro för snabbare och miljövänligare hantering av fakturorna. Pappersavisering kostar 29:- extra per faktura.

Vi kan nu erbjuda E-faktura. Gå in på din internetbank och anmäl Kronprinsens Uthyrning AB.