Information parkering Kronprinsen

Kronprinsen i Malmö, med sin imponerande arkitektur och historiska betydelse, har länge varit en av stadens mest framstående landmärken. Belägen i hjärtat av staden, bjuder byggnaden in till en kombination av shopping, bostäder och kontor. Precis under denna ikoniska byggnad finner man Kronprinsens parkeringsgarage. Speciellt anpassat för långtidshyresgäster likväl som korttidshyresgäster, erbjuder denna nyrenoverade och säkra parkering en pålitlig lösning för de som söker en stabil parkeringsplats över längre såväl som korta perioder. Dess läge gör det extra fördelaktigt för dem som bor eller arbetar i området att förvara sitt fordon i en av Malmös främsta parkeringsgarage.

Du hittar alla lediga platser här på vår hemsida under Parkeringsplatser, finns inga platser utannonserade på hemsidan har vi tyvärr inga lediga just nu. Skicka gärna ett mail till oss på info@kronprinsenuthyrning.se om ni är intresserade av parkeringsplats så placerar vi er i vår kö och hör av oss när vi släpper lediga platser.

Om det finns parkeringsavtal tillgängligt klickar du på önskat avtal under Parkeringsplatser och fyller i efterfrågade uppgifter. När du har fyllt i dina uppgifter signerar du hyresavtalet elektroniskt med BankID via vår samarbetspartner Assently. Har du några frågor om elektronisk signering eller saknar BankID, vänligen kontakta oss.

Vill du säga upp din garageplats gör du det genom att skicka ett e-mail till info@kronprinsensuthyrning.se.

Vill ni ha ytterligare en bil på samma abonnemang är det möjligt. Notera att ni endast kan parkera en av bilarna i taget.

Vid byte av registreringsnummer måste ni maila in till info@kronprinsensuthyrning.se med:

  • Nuvarande registeringsnummer
  • Nytt registreringsnummer
  • Datum för ändringen

Kontrollavgifter som utfärdats på grund av underlåtenhet makuleras ej. Byte av registeringsnummer gäller endast kunder med redan aktiva digitala tillstånd.

När du tecknar hyresavtal för garageplats måste du hyra minst 3 månader och därefter är det 3 kalendermånader i uppsägningstid                           (gäller inte korttidshyra).

Vid ändring av befintligt avtal (ex. namnändring eller byte/nytt passerkort) tar vi ut en administrativ avgift på 300:-.

Passerkort och fjärrkontroll för att komma in och ut i garaget skickar vi till dig med post.

In- och utfart med bil är endast vid Fågelbacksgatan. Tillträde kan ske till fots genom köpcentrumet när köpcentrumet är öppet annars sker det genom huvudinfarten vid Fågelbacksgatan. 

Just nu är kv. Kronprinsen under större renoveringar och vi ser fram emot fina moderna lokaler att röra oss i när detta står klart. För mer information klicka här.

Observa att maxhöjd i garaget är 1.95 m.

 

Kontakta oss gärna:
info@kronprinsensuthyrning.se
Kronprinsens Uthyrning AB
Erikslustvägen 15
217 73 Malmö